Hej alle! Så er vi endelig kommet på sporet igen og kan begynde at afholde månedelige Giveaways med massere af fede præmier! 

Denne måned kan man vinde massere af præmier i form af VIP, Player Skins og Credits.

Præmierne er som følger:

– 1x VIP PERM

– 2x VIP i en måned.

– 2x valgfrit skin fra store (Gælder ikke VIP skins).

– 2x 20.000 credits i !store.

– 3x 15.000 credits i !store.

– 4x 10.000 credits i !store.

For at være med i dette lækre giveaway så er alt du skal gøre følgende:

Være medlem af vores Steam Gruppe Klik her for at joine

Være medlem af vores Discord Klik her for at joine[discord.gg]

Skriv en kommentar eller sjov joke i det nedenstående kommentarfelt.

Vinderen trækkes på LIVE den 23/03-2019 klokken 20:00. Hvis man ser med kan det være der kommer et par ekstra præmier undervejs som kun dem på Twitch får lov at vinde. Så sørg for at follow så du får en besked når vi går live 

GL & HF

Tobias Andersen
Author: Tobias Andersen

Share:
author image

Tobias Andersen

See all author posts

Comments

 • Den ene balle til den anden.
  “Skal vi ikke prøve at være venner? Der har været så meget lort mellem os”

 • Den er sku lidt offensiv men sådan er det jo
  Alle børnene nået ud af den brændene skole.
  Undtagen Mohammed Han var spastisk lammet 🙂

 • Der er en gulerod, agurk og en pik. Så sagde guleroden: nå jeg bliver stor, bliver jeg spist. Agurken: Tror du, at du har det svært? – når jeg bliver stor og saftig, bliver jeg skåret over og spist. Pikken: tror I at I har det hårdt? – når jeg bliver stiv og saftig, får jeg en plasticpose over hovedet, bliver stukket ind i et sort hul og banket mod en væk, lige indtil jeg brækker mig og besvimer. 😀 <3

 • Dette er ikke bare en joke. Det er en sand historie…

  Jeg fortalte engang en af mine kammerater, da han var virkelig fuld! Han havde blevet kørt hjem af politiet og de havde målt ham med en promille på 2.02… Han sagde han havde brug for at kaste op..

  Så sagde jeg til min ven; Tag 1 finger i munden, tag 1 finger i numsen.. Så sagde han det hjælper jo ikke!!! (Meget frustreret)

  Så sagde jeg prøv byt om på dine fingre nu…

  Der gik ikke 1 sekundt fra at han lugtede til sin finger på vejen op til hans mund, og den landede i hans mund, til at han kastede op i store stråler.. Hele gulvet var helt rødt efter, at han havde drukket 4 flasker rød vin…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *