Hej,
Mit navn er Xeos, det ved du godt? Jeg ejer TFrag Community, det ved du godt? Godt så!
Jeg har arbejdet med udvikling af communities siden 2010, siden jeg var knægt! Jeg har de sidste par dage stødt på en række rygter, og de fleste går på, at TFrag snart lukker. Jeg har derfor valgt at lave denne nyhed, så vi kan få sat en stopper for disse rygter.
Jeg sidder i spidsen for hele TFrag, sammen med Toby. Vi har INGEN planer om at lukke TFrag Community, vi har skabt spilleoplevelser ud over det sædvanlige i mange år nu, og det fortsætter vi naturligvis med! Vi udvikler stadig dagligt med hele vores hold, og laver forbedringer konstant! Toby og jeg har passion for at udvikle fællesskab og kvalitetsservere!

VI LUKKER IKKE!

Jeg håber at det forklarer nok, ellers er min indbakke naturligvis åben! TFrag er kommet for at blive!

Xeos
Author: Xeos

Share:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *