NYT TFRAG!

NYT TFRAG 2.0

Vi har efter mange overvejelser, valgt at tage et meget stort skridt.
TFrag har gennem nogen år, tilbudt unge gamere et stort og aktivt community. Det vil vi naturligvis fortsætte med!

Tiden er gået stærkt, ledelsen har generelt været fraværende det sidste stykke tid – grundet arbejde, studie og andre individuelle årsager. Vi har ikke haft tiden og overblikket over vores community, derfor har udviklingen stået stille – og vores kvalitet har været stagnerende.

På baggrund af de mange rygter, og vores passion for at drive community – har vi det sidste stykke tid udviklet og testet.
Nogen servere er væk fra listen, men vi kommer lige så stille tilbage med flere servere igen!

TFrag kommer med følgende opdateringer:
– Optimeret gameservers med højere standard
– Store ambitioner for fællesskab
– Ny opdateret !store
– Langt flere admin pladser ledige
– Reset af følgende databaser;
Store databasen
SourceBans databasen
Generelle databaser

Alt dette er blevet gjort for vores spillerbase, og fordi vi vil jer det bedste! Vi kommer tilbage, og vi har mange tiltag og nyheder på vej.
Alt har været igennem en lang række kvalitetskontrol, men finder I alligevel bugs, glitches eller lign. Bør i smide en besked til en af os i ledelsen.

AKTIVE PAKKER, MISTET?
I forbindelse med de punkter og nyheder der er beskrevet ovenfor, er der også lidt af det kedelige. Vi har i forbindelse med vores friske start resat en lang række databaser – og det betyder at du kan have mistet din aktive pakke. Den vil vi naturligvis gerne få styr på – så har du mistet din pakke? Så hop ind på vores Discord server, og opret en support ticket. Find vores Discord inde under servers i bunden, her på hjemmesiden.