Vi er TFrag, vi har skabt venskaberrelationeroplevelser siden 2016

TFrag er et af Danmarks førende CS:GO communities, hvor der er øget fokus på unik spille oplevelse! Vi er primært kendt for vores hoejhus servere, som er blandt Danmarks populæreste. Du er mere end velkommen til at komme ind på en af vores servere og spille. Vi har stor fokus på, at alle føler sig velkommen. Vi er et community der har stor potentiale, og har servere i stor vækst. Vores vison er, at skabe den bedst mulige spille oplevelse på vores servere. Vi har de stærkeste servere, og vores servere bliver kun bedre! Alle penge som bliver doneret, bliver brugt til at dække vores hosting omkostninger.

STORT NETVÆRK

TFrag skaber unikke spille oplevelser, og godt fællesskab! Vi har over 20 forskellige CS:GO servere, og en af Danmarks største Discord servere.

MANGE ÅRS ERFARING

Holdet bag TFrag har hostet og udviklet gameservers siden 2010, og det betyder at vi har over 10 års erfaring.

HVORFOR TFRAG?

Hos TFrag forsøger vi at dække alle de forskellige gamemodes der er i CS:GO, det betyder at du som loyal spiller kan spille præcis hvad du har lyst til.

0
+
Spillere
0
År i branchen
0
Servere i top 10 i DK
0
+
Oprettede brugere

Holdet bag TFrag

TFrag er i dag ejet af Xeos & Toby, som begge har en lang baggrund i community branchen. Xeos & Toby har stået i spidsen for danske gaming fællesskaber siden 2010.

Xeos: “Jeg har altid haft en stor passion for at tilbyde unge gamere kvalitets servere og stort fællesskab”