1. Hvad er TFrag?

TFrag er et af Danmarks førende CS:GO communities, hvor der er øget fokus på unik spille oplevelse! Vi er primært kendt for vores hoejhus servere, som er blandt Danmarks populæreste. Du er mere end velkommen til at komme ind på en af vores servere og spille. Vi har stor fokus på, at alle føler sig velkommen. Vi er et community der har stor potentiale, og har servere i stor vækst. Vores vison er, at skabe den bedst mulige spille oplevelse på vores servere. Vi har de stærkeste servere, og vores servere bliver kun bedre! Alle penge som bliver doneret, bliver brugt til at dække vores hosting omkostninger. Vi er i øjeblikket 901brugere oprettet på vores hjemmeside.

2. Hvem ejer TFrag?

TFrag er ejet af Xeos & Toby som har været i community branchen siden 2011.

3. Hvem hoster jeres servere?

For at opnå den bedste kvalitet, er vores servere hostet på eget hardware i Frankrig & Tyskland.

4. Hvor lang tid går der, før man modtager sin pakke?
Alle pakker, som vi sælger i butikken, bliver leveret på under 24 timer
5. Hvordan kontakter man TFrag?

Du kan oprette en helpdesk her på hjemmesiden, eller kontakte os pr mail: SUPPORT@TFrag.dk

6. Hvad kan mit barn med en pakke?

Med en pakke på vores servere, får man en række fordele i spillet. Det er med til, at optimere spille oplevelsen på vores servere. Fordelene varierer fra pakke til pakke, læs alle fordelene i butikken.

7. Hvad går de indbetalte penge til?

Alle penge som bliver indbetalt, bliver brugt til at dække alle vores omkostninger. Omkostninger som: Server hardware, webhosting, & DDoS beskyttelse.