Find din plads i TFrag

TFrag er Danmarks største CS:GO community, og på denne side kan du finde vores ledige stillinger. Siden er altid opdateret, og hvis der er en stilling, så kan den søges!

Hos TFrag er trivsel højt prioriteret! Om du er med til at styre driften, eller blot en unik spiller, så vil vi have det bedste miljø! Vi laver løbende trivsel undersøgelser, og har det i fokus! Vi holder samtaler efter aftale.

Nuværende stillinger

Er du struktureret og effektiv med sans for godt fællesskab? Har du erfaring inden for community branchen, som har gjort en forskel? Har du lyst til at arbejde i et team med energiske staff members? I takt med at TFrag stadig vækster, så søger vi en mand, til en ledig stilling. Vi søger en Head-Admin. Som HA får du et stort ansvarsområde, og kommer til have meget at sige i små, som store beslutninger i ledelsen. Der er mange administrative opgaver, og vi forventer meget af vores Head-Admins. Du kommer til at blive en del af det nuværende hold. I TFrag, er der på sigt gode muligheder, hvis man ønsker personlig og faglig udvikling.

Krav til dig, som ansøger:

– 18+
– Erfaring i community branchen
– Du har tid og lyst til ofre de nødvendige timer
– Moden nok til at tage ansvar for sine handlinger
– Villig til at udvikle dig personligt og fagligt
– Gerne erfaring med på et af de følgende områder: SourceMod, HTML, PHP eller MySQL.

Er det noget for dig? Så smid din ansøgning afsted allerede nu! Vedhæft den i en mail, til: support@TFrag.dk

Vi er altid på udkig efter nye admins! Er du struktureret og effektiv med sans for godt fællesskab? Har du erfaring inden for community branchen, som har gjort en forskel? Har du lyst til at arbejde i et team med energiske staff members? Så er du måske en af vores nye admins! Skabelon, som du eventuel kan benytte: https://tfrag.dk/admin-ansoegning/

Send din ansøgning, gennem helpdesk systemet på www.TFrag.dk